Optie 1:
Inloggen Spotnet met SnelNL gegevens (downloaden en spots in spotnet)

U wilt SnelNL als Provider gebruiken voor Spotnet?

1.) Bekijk uw E-Mail Na Registratie:
Bekijk uw email hierin heeft u na de registratie de nodige login gegevens ontvangen.
Heeft u zich nog niet geregistreerd? Dat kan hier: http://www.snelnl.com/nl/aanmelden

2.) Huidige Provider Aanpassen Spotnet:
*Installeert u Spotnet voor het eerst dan hoeft deze stap niet.
Bovenin Spotnet is de knop “Bewerken”  klik hierop en uit het menu selecteer “Provider”.
Nu komt het menu tevoorschijn waar u deze gegevens kunt invullen.

3.) Provider Gegevens Spotnet:
In de email die u heeft ontvangen kunt u het wachtwoord en gebruikersnaam terug vinden.
U moet de volgende gegevens invullen:
Provider:  “Anders”
Adres:  news.snelnl.com
*of ssl-news.snelnl.com
Poort: 119
*ssl-news.snelnl.com gebruik dan poort: 563
Verbindingen: 8
(*verbindingen afhankelijk van uw pakket Small Account = 3 | Basic Account = 8 | Fast Account = 12 )

Gebruikersnaam: mijnemail_gmail.com
Uw email adres die u heeft gebruikt voor de aanmelding maar vervang het "@" apenstaartje maar met een "_" onderstreepje.

Wachtwoord: deze heeft u ontvangen per email!

Optie 2:
Spotnet EN downloaden in SnelNL Software (spots lezen in spotnet en downloaden in SnelNL Software)

Deze twee programma’s kunt u perfect naast elkaar draaien of alleen Spotnet gebruiken.

1.) Start SnelNL en ga naar "Instellingen" rechtsboven in het menu. Op deze pagina klik op "Uitgebreide Instellingen". De optie "Verbindingen" staat nu waarschijnlijk op Automatisch, selecteer uit het menu "Anders" en gebruik het toetsenbord om het nummer in te tikken zet deze op de juiste aantal verbindingen, voor Small 3 verbindingen, Basic 8 verbindingen, Fast 12 verbindingen.

Nu starten we Spotnet *LET OP dat u versie 1.81 of hoger heeft van Spotnet als u SnelNL naast Spotnet wilt draaien, de oudere versie van spotnet blijkt meer connecties te maken dan één.
In de afbeelding hieronder geef ik een voorbeeld van de Settings in Spotnet:

2.)Wij gebruiken hier 1 Verbinding(Thread) omdat wij graag SnelNL willen blijven gebruiken voor het downloaden.
U kunt via het toetsenboard het aantal verbindingen intikken, helaas staat er geen 1 in het dropdown menu-tje. (dus gewoon een 1 intikken met het toetsenboard)
Mocht u Spotnet OOK willen gebruiken voor het downloaden, geef dan de juiste aantal verbindingen: Small: 3 Basic: 8 Fast: 12
(zie hierboven artikel: settings andere usenet newsreader)

3.)De @ van u normale gebruikersnaam is bij spotnet een _

4.)Om Spotnet alleen te gebruiken voor het vinden spots, en dus de download te laten openen/starten in SnelNL, ga naar het menu links bovenin bij Spotnet en klik op “Bewerken” (zie afbeelding hieronder bij de rode 3)  Downloadknop >  en vink    NZB Openen   aan.

Als u SnelNL niet als standaard (geassocieerd) heeft met NZB bestanden moet u kiezen voor NZB Opslaan en vervolgens openen in SnelNL via het groeneplusje (in SnelNL).

SnelNL en Spotnet Settings

Help nieuwsgroepen downloaden

Systeemeisen

Windows XP of hoger, MacOS (10.6) of hoger, Ubuntu 10.04 of hoger

SnelNL Usenet help

Download SnelNL

Klik hier voor de setup van SnelNL streaming newsreader.

Vragen Usenet Nieuwsgroepen Software

Contact

Problemen/vragen: Via het contact formulier of email naar support@snelnl.com

SnelNL is niet verantwoordelijk voor content van derden.© SnelNL